info@b-premiumcars.be | 0478 83 14 98

Over Ons

Rotate Car

Waarom voor ons kiezen?

B-Premium Cars, een van de grootste detailhandelaren in motorvoertuigen in België, vertegenwoordigt meerdere autofabrikanten en verkoopt een groot aantal autotypes. Onze medewerkers zijn volledig toegewijd, opgeleid en ervaren in hun vakgebied. Ze doen er alles aan om u een uitstekende service aan te bieden en zorgen ervoor dat u uw ideale auto vindt.
Ons geadverteerde prijsbeleid betekent dat er geen gênant afdingen is en dat iedereen de laagst mogelijke prijs betaalt, zoals geadverteerd. En omdat de prijs wordt bepaald door ons inkoopteam, blijven onze verkoopadviseurs vrij om u echt drukvrij advies en ondersteuning te bieden. Wij zijn van mening dat het kopen van een auto plezierig en een genot voor de klant moet zijn. We streven ernaar om het kopen van auto’s terug te krijgen naar de ervaring die het zou moeten zijn.
Bij B-Premium Cars kan u ook een vervangwagen huren. Deze kan gehuurd worden terwijl uw wagen wordt hersteld of op onderhoud is. Indien uw auto langdurig wordt hersteld kan u ook genieten van onze vervangwagen.